Tør du tage chancer? Tag på en afbudsrejse

Måske har du ikke haft tid eller overskud til at planlægge en ferie i år, eller måske rækker økonomien ikke langt. Det er der dog råd for, hvis du har et åbent sind og en smule eventyrlyst. Du kan nemlig nå at finde en afbudsrejse, som kan sende dig ud på færder, du ellers aldrig have tænkt på. Der er sket en stor udvikling inden for afbudsrejser over de senere år, og du behøver ikke længere møde op i lufthavnen for at se, om du kan være heldig og få en ledig plads til en billigere pris. I dag kan du holde øje med udbuddet fra komforten af dit eget hjem.

Fra danske lufthavne direkte til sol og varme

Selvom der findes afbudsrejser til et hav af rejsedestinationer, er de mest populære destinationer dog dem der er kendt for deres høje temperature, solskin og flotte sandstrande. Nogle af de meget populære destinationer lyder blandt andet på: Rhodos, Kreta, Mallorca, Costa del Sol og Tyrkiet. Hertil er der mulighed for at finde en rejse der afgår fra både København, Billund eller Aalborg alt efter, hvad du foretrækker.

Du kan finde afbudsrejser der afgår så tidligt som dagen efter, men du kan også nemt finde nogle der afgår et par uger frem i tiden, så du har lidt tid at løbe på. Hvis du er på udkig efter den billigste rejse, skal du nok gå efter dem med den korteste varsel. For jo kortere tid der er til flyet letter, jo lavere er prisen også. Det er desuden stadig den samme kvalitet, man kan opleve på en afbudsrejse som på en almindelig rejse, da en afbudsrejse egentlig er, som navnet antyder, nogle der har meldt afbud, og du kan derfor overtage deres plads.

Hold øje på nettet

Hvis du tør at tage chancen og bestille en afbudsrejse, kan det være en god idé at følge lidt med i udbuddet, da det nogle gange skifter fra dag til dag. Du kan læse mere om afbudsrejser her, hvor du også kan se udvalget af destinationer og hoteller.