Søndagsophold på Hotel Des Nordens ved grænsen

Ønsker du at tage familien eller din kæreste med på et afstressende søndagsophold, hvor I får rig mulighed for at nyde hinandens selskab i gode omgivelser? På Hotel Des Nordens er der god mulighed for, at I kan komme på et skønt søndagsophold, hvor I kommer til at bo i fantastiske omgivelser og samtidig får mulighed for at smage på lækker og delikat mad af højeste kvalitet. Hotel Des Norden har i løbet af de sidste mange år været kendt for at være et velbesøgt hotel med et væld af gode faciliteter, som man kan benytte sig af.

Ved at tage et søndagsophold på Hotel Des Nordens får I ikke blot mulig for at overnatte i lækre værelser samt nyde delikat mad. I vil samtidig også få mulighed for frit at benytte jer af de utallige faciliteter, som hotellet byder på. Der vil med andre ord være rig mulighed for, at I kan få jer en god oplevelse ved at tage på et spændende søndagsophold på Hotel Des Nordens. Såfremt du finder dette interessant, kan du læse mere om hotellet og booke en overnatning via virksomhedens egen hjemmeside. Her vil du også have rig mulighed for at finde meget mere information omkring en række af de forskellige aktiviteter og faciliteter, der er at finde på stedet. Blandt andet har man som gæst på Hotel Des Nordens mulighed for at benytte stedets pool – og der vil blandt andet være mulighed for at anvende stedets komfortable massagestole.

Søndagsophold

Gode muligheder for spisning nær grænsen

Såfremt du ønsker at komme på et fantastisk søndagsophold, hvor du kan nyde de skønne omgivelser på Hotel Des Nordens, kan du eventuelt også overveje at aflægge et visit på Restaurant Fakkelgården, hvis du gerne vil spise et sted, hvor der vil være rig mulighed for at smage lækker mad af højeste kvalitet. Restaurant Fakkelgården er en restaurant med geografisk beliggenhed nær grænsen. Her vil der være rig mulighed for, at du vil kunne smage delikat mad af absolut højeste kvalitet. Her tilbederes lækker gourmetmad – naturligvis kun af de bedste råvarer for at give dig som gæst den mest udsøgte smagsoplevelse.

Foruden at være gourmetrestaurant er Fakkelgården samtidig et velbesøgt hotel, som hvert eneste år har besøg af rigtig mange gæster både fra ind- og udland. Er du interesseret i at læse mere omkring Hotel Fakkelgården samt hvilke forskellige smagsoplevelser, som du har mulighed for at stifte bekendtskab med på Hotel Fakkelgården, vil du med stor fordel kunne finde meget mere information på virksomhedens hjemmeside, hvor du vil kunne finde et væld af nyttige og praktiske informationer omkring stedet.