Oplev et godt alternativ til skiferien

Golf er en fantastisk sport, en sport der kræver rigtig mange timer at blive god til. Det kan tage flere tusinde slag at få et godt golfslag, det handler både om at vænne sig til golfkøllen og lære at bruge hele kroppens muskler i en kombination der skaber det helt gode golfslag. De fleste oplever dog at de skal træne deres slag op igen, efter at de har været væk fra greenen i en off-season.

Tag golfkøllen i hånden, og oplev verden

Det er blevet en kæmpe trend i Danmark at tage på skiferie, op mod 500.000 danskere tog på skiferie sidste år, og det er derfor ikke bare en smule, men hvis du er den helt store golfentusiast bør du droppe skiferien og tage et kig på en golfrejse i stedet. Du kan med fordel tage en golfrejse til et af de varme lande i stedet, så du kan vedligeholde dit golfslag og din gode putteevner, så du ikke skal vænne dig til golfkøllerne igen når sæsonen starter. Der findes mange utrolig fede destinationer for gold rundt omkring i verden, du kan bl.a. i Sydafrika komme til at spille på baner der er designet af den verdensberømte golfspiller Jack Nicklaus, som giver banerne en helt unik design og som både giver mulighed for at nye spillere kan tage et sikkert spil på de 18 huller og at garvede spillere kan give den gas og møde store udfordringer. Der findes mange golfbaner i verden, hvor du sagtens kan have familien med, da der vil være rigeligt for dem at lave selvom de ikke har den store golf interesse, da der ofte er rigtig gode underholdningsmuligheder på resortet, men også mange oplevelser i områderne omkring de fleste golfbaner. Du kan med fordel kigge på golfrejser med Golfbreaks.com, hvis du er interesseret i at vide mere om golfrejser.

Lad dig ikke skræmme af handikappet

Det er en god idé at undersøge hvilke handicap regler der er på diverse resorts, så du har mulighed for at kontakte resorts og baner hvis du ikke har det nødvendige handikap. Langt de fleste resorts og baner, vil med glæde booke dig ind i periode hvor der ikke er travlt trods et for højt handikap, så du behøver ikke at blive skræmt væk fra idéen, fordi handikappet er for højt. Har du alligevel tænkt dig at tage på en dejlig golfrejse i vintermånederne er der ofte ikke overbooket alligevel, og du har derfor stor mulighed for at finde et sted der vil booke dig ind alligevel.

Vi har alle sammen oplevet dårligt sengetøj, når vi har været på ferie, og det behøver slet ikke at være noget du behøver at opleve igen, da du sagtens kan medbringe dit eget sengetøj. Med dit eget sengetøj, f.eks. Georg Jensen sengetøj, er du sikker på at du altid vil opleve den bedste kvalitet af sengetøj, eller i hvert fald en kvalitet du er vant til, da dårligt sengetøj sagtens kan betyde en dårlig nattesøvn.