Husk rejseforsikringen inden ferien

Måske har du allerede bestilt rejsen til sommer – måske ikke. Uanset om du allerede har lagt planer for ferien, er det vigtigt, at du sørger for at sikre, at du er ordentligt forsikret, inden du tager ud for at rejse.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad en rejseforsikring helt præcis dækker.

Hvad dækker en rejseforsikring?

Når du går ud for at tegne dig en rejseforsikring til den kommende ferie, vil du være dækket i en lang række forskellige situationer. Du vil blandt andet være dækket i tilfælde af, at der skulle opstå akut sygdom eller anden form for tilskadekomst. På udlandsrejser kan man på mange forskellige måder komme til skade. Dette kan opstå ved alt lige fra madforgiftning til fysiske skader, hvis der eksempelvis er tale om en aktivferie.

Betalt hospitalsophold

I visse lande, som du kan rejse til, kan det være en særdeles dyr affære, hvis du skal på hospitalet, og du ikke selv har tegnet dig en rejseforsikring. Er du derimod forsikret inden, du rejser afsted, så vil du være dækket i tilfælde af, at du pludselig skal på hospitalet. Der er derfor rigtig god grund til at sørge for at få tegnet sig en forsikring, forinden man rejser afsted, så man ikke pludselig risikerer at stå med en stor regning for et hospitalsophold i udlandet.

Foruden at din rejseforsikring kan gå ind og dække i tilfælde af, at du akut skal på hospitalet, vil du herudover kunne være dækket af andre ting – herunder blandt andet behov for behandling hos en tandlæge, fysioterapi, zoneterapeut eller andet i udlandet. Vær’ dog opmærksom på at det er et krav, at behandlingsstedet er autoriseret for, at du kan være dækket af din forsikring.

Hjemkaldelse

Såfremt der måtte opstå en sitation hjemme i Danmark, som kræver, at du har behov for akut at rejse tilbage, vil din rejseforsikring kunne gå ind og dække. Det kan eksempelvis være i tilfælde af, at et nært familiemedlem dør.

Ovenstående er blot nogle af de fordele, der er ved at sørge for at få tegnet sig en forsikring i forbindelse med sin kommende ferie.

Så kort og godt: Husk rejseforsikringen inden du rejser afsted!