sommerferie fyn

Hold en aktiv ferie på Fyn

Spørgsmålet om, hvad sommerferien skal byde på for familien, bliver stillet rigtig mange gange i de danske hjem, og spørgsmålet kan bidrage til en stilhed på grund af manglende muligheder. Derfor kan idéer og forslag om feriemuligheder komme meget belejligt for mange danske familier. Svaret til spørgsmålet behøver ikke at ligge så langt væk fra hjemmet, selvom charterrejsen til syden kan være det oplagte valg for mange. Sandheden er, at Danmark er et rigtig dejligt sted at opholde sig om sommeren, og specielt på Fyn er der mange spændende oplevelser for familien.

sommerferie fyn

Fyn indbyder til den oplevelsesrige ferie, som til tider kan byde på aktiviteter i form af sjove udfordringer for alle. Der er utrolig meget smuk natur at opleve på Fyn, og det kan kombineres med vandreture, som blandt andet kan foregå på ø-havsstien, som er en vandresti på Sydfyn og de omkringliggende øer. I den forbindelse kan det sydfynske øhav nævnes, som kan opleves på mange forskellige, aktive måder.

Egeskov Slot er en anden populær seværdighed, som kan opleves på Fyn. Her kan man forene smukke naturoplevelser med læring om slottets og Danmarks historie. Samtidig er der her rig mulighed for at være aktiv, da området omkring slottet er forholdsvis stort og dermed indbyder til lange gåture i smuk natur, hvis man ønsker det.

Aktivitet og sjov for hele familien

På Fyn ligger også en park, som er skabt til aktiv ferie. Stedet hedder Gorilla Park og er nærmere bestemt placeret på Sydfyn tæt på Svendborg. Parken er særdeles velegnet for danske familier, som ønsker en aktiv ferie. Gorilla Park byder på otte forskellige forhindringsbaner i forskellige sværhedsgrader, så alle medlemmer i familien kan blive udfordret på deres eget niveau uanset alder. Den mindste bane foregår maksimalt i halvanden meters højde, og Parken anbefaler på deres egen hjemmeside, at børn ned til fire år kan benytte banen. Den vildeste bane foregår i helt op til 18 meters højde og er velegnet til familiens større medlemmer, som mener, at de kan klare alt. Dermed giver denne park blandt andre oplevelser på Fyn mulighed for en aktiv ferie for hele familien. Læs mere om sommerferie på Fyn på Gorillapark.dk.