Er du mest til storbyferie eller strandferie? – Tag med hele familien til Thailand

Er du typen der bare har brug for ferie, men ikke lige ved hvor turen skal gå hen? Thailand er altid et af de sikre valg, når det gælder den varme destination. Thailand opfylder både ønsket om storby og strand, larm og fred, eventyr eller stilhed. Hvis man bare ikke kan beslutte sig, kan man altid kaste sig ud i rundrejse og få det hele med.

Rejser til Thailand byder på lidt af det hele!

Har du lyst til at slappe af på en smuk strand? Eller banker dit hjerte for rundrejser i Thailand, hvor du kan opleve kulturen og naturen på tæt hold? Thailand byder dig velkommen, og landet emmer af Østens Mystik, for her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker.

Rundrejser til Thailand byder på noget for enhver smag – og apropos smag, så glem endelig ikke at sætte tænderne i den lækre thaimad på thairestauranter, de lokale markeder eller ved de levende gadekøkkener! Du kan tage på vandreture blandt bjerge eller små landsbyer og besøge så mange gyldne pladser og templer, som du orker. Du ser masser af Buddhaer og møder buddhistiske munke på din vej rundt i Thailand, og alle møder dig med et smil. Kombiner strandferie med storbyferie til Bangkok, gør et godt kup på markederne, og giv dine sanser en oplevelse, når du besøger de flydende markeder eller spiser en herlig middag på en af Bangkoks fantastiske restauranter.

 

Oplev lidt af det hele på en rundrejse!

Du har rige muligheder at skræddersy din rejse, når destinationen er et sted som Thailand. Det giver den bedste rejser lige efter dine præferencer og ønsker, jo mere ned i detaljer du kan planlægge på forhånd. Rejser til Thailand byder på masser af muligheder lige fra storby til jungle og smukke strande – Thailand er en oplevelse for livet, og det er sjældent en engangstur.

Det er bare med at pakke kufferten, så den har lidt af hvert. Hvis man kommer meget højt oppe i bjergene, kan de være langt koldere end hvis man befinder sig i det normale luftlag. Derfor skal kufferten indebære både lidt varmt tøj, sommertøjet, badetøjet, klipklapperne og vandreskoene. Thailand byder på mange eventyr og aktiviteter, det er derfor en god ide at tænke på noget mere bevægeligt og sporty tøj til sine børn, da de jo skal med ud og opleve Thailand med forældrene. Hummel er en af de mærker som laver pænt, bevægeligt hverdagstøj til særligt børn. Det kunne være et godt bud til kufferten, da et barn ofte tænker mere over hvordan tøjet føles på.

 

Der er selvfølgelig også andre muligheder – verden er stor

Nogle lande byder bare på så mange oplevelser, at det er svært at vælge til og fra. Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært endda.  Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Der er et utal af oplevelser i det varme land, som i forvejen virker tiltalende. Rundrejser bliver mere og mere populære, da man har muligheden for at få en lille bid af alle de mange sider af Thailand.

Vil du gerne have både i pose og sæk, så vælg en rejse, der kombinerer store oplevelser med afslapning på en skøn strand! Det er især populært blandt vores gæster at tage på rundrejse i Thailand – eller hvad med en spændende rundrejse i Cuba? Du kan tage på rundrejser i hele verden. Og når du nu skal til et spændende land, ville det da være synd ikke at opleve så meget af landet som muligt, ville det ikke?