musikrejse

Busrejser stiger i popularitet

I løbet af de senere år er der sket en stigning i populariteten blandt danskere, som ønsker at tage på busrejser. Sidste år steg antallet af busrejser igen, og det kan mærkes hos de forskellige rejsebureauer. Det er især den ældre generation, der er glade for at springe på bussen, og få en guidet tur rundt i Danmark og Europa. Det er i hvert fald erfaringen hos Hanstholm Rejser, der vokser hastigt og hvor busrejser er det markant største område af forretningen.

I dette indlæg vil vi se nærmere på de grunde der er til, rejser med bus er blevet populære.

musikrejse

1 – Du har tid til at slappe af

Ligesom på et krydstogt, og modsat en flyrejse, har man god tid til at slappe af når man er på en fuldt planlagt busrejse. Der skal ikke skiftes transportmiddel igen og igen, der skal ikke tjekkes ind, afleveres og hentes bagage og man skal ikke løbe rundt for at finde ud af hvilket fly man skal med.

Når man er på busrejse, er det et spørgsmål om at pakke bussen en gang for alle, og så er det ellers afsted i trygge rammer, hvor man har tid til afslapning og snak med de mennesker man er afsted med.

2 – Der er bedre plads i bussen, end de fleste tror

Mange tror at en busrejse svarer til en tur med bybussen – det er dog ikke sandt. Langt de fleste rejseselskaber har moderne busser til deres længere rejser, og disse busser kan ikke sammenlignes med dem til offentlig transport.

Sæderne er behagelige at sidde i, og blødere end man er vant til. Afstanden mellem hvert sæde er også større, så man ikke sidder med sine ben plantet op i sædet foran. Mange fravælger busrejser fordi de tror de sidder dårligt, men faktum er at man som regel sidder bedre på en busrejse, end man gør når man tager flyet.

3 – Du får nye bekendtskaber

Når man er på en længere busrejse med den samme flok at mennesker i flere dage og nogen gange i flere uger, så lærer man nye mennesker at kende. Det kan næsten ikke undgås at man kommer til at snakke sammen med de andre der er afsted, og man finder ofte ud af at man har en del til fælles. Hvis man har interesse for musik, kan man tage på en musikrejse i bus, hvor man allerede fra start ved at mange af de andre der er afsted elsker musik.

Mange gode venskaber er skabt på rejserne, og ofte vælger folk at tage af sted sammen igen, fordi de synes det var en hyggeligt rejse, de var på forrige gang.

Måske du skulle prøve at tage på en busrejse sammen med nogle af dine venner eller familie næste gang? Det er op til dig!