Autocamping i USA: Top 3 over oplevelsesrige destinationer

Autocamping er på mange områder en frihedsmåde at rejse på. Den kræver ikke en bestemt soveplads, som en campingvogn fx kræver. Her kan man sove på en rasteplads eller på en åben mark under stjernene, hvis lysten er til det. En autocamper giver en stor frihed, idet den ikke kræver tilslutning af vand og strøm på samme måde som en campingvogn gør. Er man til kør-selv-ferie i åbne vidder, er autocamping en oplagt mulighed for at komme vidt omkring og samtidig have et sted at sove lige ved hånden.

USA er mulighedernes land, og her er der rig lejlighed for at fylde ferien med oplevelser for enhver sjæl. Vi har fundet 3 spændende destinationer, vi med garanti kan love jer for er ferien værd, hvis I skal på tur i autocamper i USA.

autocamper i usa

Utroligt dyreliv i Alaska

Alaska er stedet, hvor I med sikkerhed får unik natur og mangfoldigt dyreliv for alle pengene. Her finder I et utal af smukke vandrestier i skøn natur med udsigt over fantastiske omgivelser. Tag på en fortryllende sejltur med hjuldamper eller besøg Alaskas store by Anchorage, hvor der hvert år i juni bliver fejret blomsterfestival med et væld af farvestrålende blomster. Byen er også kendt som Alaskas vigtigste havneby, og her kan I smage friskt, lokal fisk. Sidst, men ikke mindst, bør I køre forbi The Alaska Zoo, hvor man kan opleve Alaskas vilde dyreliv.

Det vilde vesten

”The Golden State” Californien byder på USA’s svar på Det vilde vesten. Her finder man et utal af muligheder for en oplevelsesrig ferie med autocamperen, hvor afstanden mellem byerne er korte.

Besøg Californiens begivenhedsrige storby San Fransciso, der udover sin berømte Golden Gate Bridge, samtidig byder på ikonisk arkitektur og mangfoldige kultur.
Los Angeles er også værd at overveje at køre til, hvis I drømmer om luksuriøs shopping i Beverly Hills eller et besøg i det store legeunivers Disneyland i Anaheim. Storbyen indbyder også til sol og strand på de velkendte badestrande Venice Beach og Santa Monica Beach.

Storbykultur i det Østlige USA

Det østlige USA byder på pulserende storbyer, der med deres fascinerende indtryk kan garantere oplevelser for livet.
New York er blandt andet kendt for deres enorme skyskrabere på Manhattan, der med deres centralbeliggende park, Central Park, lægger op til skøn pickning eller aktive udfoldelser. Derudover kan I også vælge at spadsere en tur ned langs forretningskvarteret Wall Street eller få det brede indblik i New Yorks mange områder med en vandretur ned gennem Broadway.
Washingtong D.C. er for jer, der interesserer sig for kunst og historie. Byen huser nemlig nogle af verdens mest berømte museer og seværdigheder.

Tips til autocampingen

Går jeres næste ferie en tur til USA i autocamping-stil, bør I overveje nogle ting hjemmefra. God planlægning sætter en afslapper på ferien, når I først kører afsted på de lange veje. Sørg for at booke en autocamper i god tid, hvis I ikke i forvejen er heldig at eje én selv. På den måde er der gode penge at spare.

Derudover er det en god idé at lave en lille Road plan, der viser den strækning I tænker at køre mod. Har man hjemmefra styr på de kringlede veje og store vejskilte i USA, undgår man at fare vild og bruge tid på omveje og forvirring undervejs.

Sæt jer også for at lave en top 3 over steder I ønsker at opleve. Det kan være seværdigheder eller en liste over gode spisesteder, der anbefales af andre. Søg på nettet og tjek evt. rejseblogs, hvor der skrives om USA.