5 ting du skal huske, når du skal ud og rejse

Sommeren står for døren og dermed muligheden for at rejse udenfor landets grænser og få oplevelser med hjem i bagagen. Men hvad er essentielt at medbringe i bagagen for at sikre, at turen bliver en succes? Herunder er der oplistet 5 ting, du bare ikke må glemme at pakke, hvis du skal ud at rejse denne sommer.

Få det bedste ud af sydens sol

Drømmer du om at sige farvel til den middelmådige danske sommer for en stund og drage mod sydens sol? Så er der en række ting, man må huske for ikke at blive offer for solens varme og skadelige stråler. Det første og meget indlysende er selvfølgelig en god solcreme. Selvom det burde være en selvfølge, er der dog stadig et stort antal personer, som glemmer netop dette og må drage hjem fra ferie med en rød kulør og beskadiget hud frem for en lækker, solgylden farve.

Når dagene ved stranden eller poolen bliver lange og kroppen overophedet, er det essentielt at medbringe rejsevaluta, så man kan købe en lækker drink eller en is. I den forbindelse er det en godt idé at tjekke i god til før afrejsen, hvilken type valuta der bruges i det pågældende land og derefter besøge banken eller blot bestille valuta over netbank, som nogle banker tilbyder.

Hvis solens stråler alligevel bliver for meget, og huden har brug for en pause for ikke at blive overophedet eller solskoldet, kan man med fordel medbringe en løs skjorte til de perioder på dagen, hvor solen er hårdest. Dette vil som regel være mellem 12 og 15, hvor selv de lokale søger i skygge og holder siesta.

Klar bilturen uden kriser

Hvis turen går sydpå i bil, er der et par ting, som kan være med til at sikre freden på den lange tur. En ting som nærmest er en nødvendighed, når man har børn siddende bagi, er en holder til iPad eller en anden tablet, så børnene kan se film eller på anden vis benytte tabletten.

En ting, der kommer lidt i forlængelse af dette, er høretelefoner. Det er nok en af de mest essentielle ting at medbringe på en biltur, da bilen er et meget lille rum, hvor der ikke er mulighed for at trække sig, og alle derfor skal have mulighed for at lave netop det, de vil og høre lige præcis den musik eller podcast, de har lyst til.

En anden særdeles nyttig ting at have med sig på ferien er uden tvivl også covers til alle elektroniske enheder – både telefoner såvel som iPads. Særligt er der mange, som vælger at medbringe en iPad på ferien – og hvis man gerne vil sikre sig en optimal beskyttelse hertil, kan det stærkt anbefales, at du sørger for at kigge dig om efter et 2017 iPad cover.